Tiger tilbake på startstreken

GJENSYN? Adam Scott og Tiger Woods har spilt sammen flere ganger tidligere, men ikke siden Scott overtok Tigers caddy. Blir det reunion på torsdag? (Foto: All Over Press)

Denne uken spiller Tiger Woods Australian Open. Der ryktes det om en kontroversiell avgjørelse fra arrangørene.

For de som ikke har fått det med seg er Adam Scott den nye arbeidsgiveren til Steve Williams - caddyen som for noen måneder siden fikk sparken av Tiger Woods etter nesten 12 års samarbeid.

Forrige uke vekket Williams oppsikt da han lirte av seg en rasistisk kommentar rettet mot sin gamle sjef under en gallamiddag i Shanghai. Nå spår flere internasjonale golfmedier at de to skal gå i samme ball når Australian Open slår i gang torsdag, melder Golf Channel.

Les også: Williams slenger med leppa igjen

Hver uke har PGA-touren en såkalt "featured group", en gruppe håndplukket av arrangørene som skal få ekstra TV-dekning. Ryktene svirrer om at Tiger og Adam Scott skal spille sammen. De som argumenterer for dette mener at de to like gjerne kan møtes nå, ettersom det er stor sannsynlighet for at de på et eller annet tidspunkt neste uke kommer til å spille mot hverandre i President's Cup.

De som argumenterer mot en slik gruppering denne uken mener det vil skape unødvendig mye spenning mellom spillerne i gruppen, og ta fokuset vekk fra turneringen der størsteparten av topp-20 i verden er med.

En ting er i hvertfall sikkert - med Tiger tilbake i feltet kommer nok publikum til å følge med uansett.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.