Tiger tilbake til The Masters

OFFISIELT: Tiger Woods annonserte tirsdag ettermiddag at han stiller til start i The Masters 8. april.

Sendte ut offisiell melding tirsdag ettermiddag.

Tiger Woods offentliggjorde tirsdag ettermiddag at han vil spille The Masters i april.

- Det var i Masters jeg vant min første major og jeg setter denne turneringen veldig høyt. Etter en lang og nødvendig pause, føler jeg meg klar til å starte sesongen på Augusta, skriver Tiger Woods.

Han medgir at det er jakten på flere manor-titler som lokker han tilbake.

- Jeg har alltid hatt et spesielt folkus på majors, og selv om det er lenge siden jeg har spilt føler jeg at med være med på Augusta. Jeg har lagtbak meg  to måneder med utålmodig terapi og jeg fortsetter den behandlingen. Selv om jeg nå vender tilbake til golfen, har jeg mye å jobbe med i privatlivet.

Tiger har vunnet The Masters fire ganger tidligere, og det var mange som forventet at Tiger skulle komme tilbake til nettopp denne turneringen. På Augusta slipper ikke hva som helst av media inn, og iallfall ikke de sultne sladrebladene. Heller ikke for publikum er det fritt fram.

Tvert imot. Billetter til The Masters har ikke vært å oppdrive på mange år. De er forbeholdt tildigere besøkende, såkalte "patrons". Følgelig er folkemassene begrenset og stemningen mer dannet enn noe annet sted.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.