- Tiger er tilbake i trening

En kilde nær verdenseneren forteller at Tiger Woods slår baller igjen.

Etter lengre tids terapi og en ukes famileforsoning i Arizona, skal Tiger nå være tilbake i sitt hjem i Isleworth utenfor Orlando, Florida. Det melder det respekterte nyhetsbyrået Associated Press tirsdag kveld.

APs kilde skal ha kjennskap til Tigers tidsplaner, og kan melde at verdenseneren nå forsøker å komme tilbake i sin vante treningsrutine.

Han kjører fysiske økter hjemme og er også sett i trening på Isleworths egen driving range, ikke langt fra stedet hvor Tiger kræsjet med sin SUV og snudde golfverden på hodet 27. november i fjor.

Kilden, som ifølge AP vil være anonym fordi Woods selv ønsker kontroll over informasjonen som slippes ut, understreker at det fortsatt ikke er bestemt når verdenseneren stiller i turnering igjen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.