- Tiger trener med Haney igjen

MYE Å RETTE OPP: Tiger Woods kan være på vei mot en snarlig comeback. (Foto: Getty Images)

Et comeback er nært forestående, ifølge kilder.

Tiger Woods skal ifølge Golf Digest ha begynt å trene med sin trener Hank Haney igjen. Det setter fart i spekulasjonene om når verdens beste golfspiller skal tilbake til turneringsgolfen igjen.

Haney, som har hjulpet Woods til sine seks siste majortitler, kom til Orlando søndag ettermiddag, og skal etter planen være sammen med Woods i noen dager på superstjernens hjem ved Isleworth.
Det er ikke mer enn så vidt over to uker siden Tiger offentlig ba om unnskyldning for sine mange sidesprang de siste årene. Han sa blant annet: "Jeg planlegger å komme tilbake en dag, jeg vet bare ikke når det vil bli. Jeg utelukker ikke at det vil skje i år".
Det er blitt spekulert i at Tiger vil gjøre comeback i Tavistock Cup, som går av stabelen like ved Tigers hjem, etterfulgt av en kort reise til Bay Hill - der han har vunnet mange ganger tidligere - før han deretter vender nesen mot Masters.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.