- Tiger var ganske rusten

IKKE IMPONERT: Ben Curtis gikk en runde med Tiger Woods for 14 dager siden, og kan forsikre at verdenseneren var et godt stykke unna storformen. (Foto: Getty Images)

Open-vinner Ben Curtis gikk 18 hull med verdenseneren.

De to PGA Tour-spillerne traff hverandre tilfeldigvis da Ben Curtis var på Isleworth for å trene. Det endte med en firerball der også Steve Johnson, Curtis' svingcoach og elev av Tiger-trener Hank Haney, var med.

- Han var ganske rusten, forteller Curtis, som fredag kveld var i delt ledelse i Arnold Palmer Invitational etter en 67-runde på Bay Hill.

Flere andre spillere har sett Tiger trene på driving rangen innenfor gjerdene i det lukkede boligområdet Isleworth, hvor Tiger forbereder seg til comebacket i The Masters. Rapportene har tydet på at Woods fortsatt er på sitt aller skarpeste. Men Curtis, som er den første som spiller sammen med Tiger siden kollisjonen 27. november, har en annen historie å formidle.

- Alle som sier at det er akkurat som før, lurer seg selv. Tigers spill var ikke helt der det burde være, og han var også synlig nervøs, muligens fordi dette var første gang han møtte igjen en av spillerne fra touren, sier Curtis.

Open-vinneren fra Royal St. George's i 2003 røper at de bare snakket  golf i løpet av runden. De registrerte heller ingen score.

- Jeg kjente ham ikke så godt fra før, men det var en hyggelig runde, og vi spilte bare for å trene. Da jeg traff igjen Tiger en uke senere, var han merkbart mer avslappet, sier Ben Curtis.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.