Tiger vs Phil - igjen

NY DUELL: Det er duket for en ny publikumsmagnet når Phil Mickelson (bildet) går sammen med Tiger Woods i de to første rundene av WGC-Cadillac Championship. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Det er duket for et nytt mestermøte i de to første rundene av WGC-Cadillac Championship.

Tiger Woods og Phil Mickelson, de to høyest rankede amerikanske spillerne, skal gå sammen på TPC Blue Monster. Tredjemann som utgjør den publikumsvennlige ballen er Graeme McDowell.

I det hele tatt: det blir litt av noen dueller i turneringen, i og med at de 21 beste spillerne i verden er satt sammen i sju baller. Det betyr for eksempel at Lee Westwood, Martin Kaymer og Luke Donald skal gå sammen.

For Woods og Mickelson blir torsdagens runde den 26. de spiller sammen i en offisiell PGA-turnering, og den første siden siste runde av BMW Championship i fjor.

En annen trio som garantert vil glede publikum, er Dustin Johnson, Bubba Watson og Ian Poulter. Særlig de to første er kjent for å slå langt.

Ellers blir det moro å se Rickie Fowler (22) sammen med Ryo Ishikwawa (19) og Jhonattan Vegas (26). Fremtidens golfspillere, kanskje?

En mann som definitivt ikke tilhører fremtiden, men som deltar i turneringen likevel, er 51 år gamle Peter Senior. Han spiller sammen med Kevin Na (27) og Seung-yul Noh (19). Senior er eldre enn sine to medspillere til sammen.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.