Tiger vurderte Tavistock

DET NÆRMER SEG: Tiger Woods gjør comeback i Masters. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Mark O'Meara forsøkte å overtale Tiger Woods til å spille Tavistock Cup.

Men verdenseneren sa, som de fleste sikkert har fått med seg nå, nei. Ifølge Tigers mangeårige venn Mark O'Meara vurderte imidlertid Tiger det sterkt.

- Jeg forsøkte å få ham til å komme og spille. Tro meg, jeg forsøkte. Jeg sa: "kom og spill med den gamle mannen, hjelp meg rundt, som i gamle dager", men Tiger var ikke helt klar, og hvis han ikke er klar, var det det riktige å gjøre, sier O'Meara.

På riktig vei
Veteranen tror ikke Tiger var klar for å møte offentligheten ennå, og at det trolig er grunnen til at han gjør unna noen intervjuer nå. Søndag kveld fikk ESPN og Golf Channel en femminutters prat med Tiger, der det var tillatt å stille alle spørsmål.
- Det var et skritt i riktig retning, sier John Cook, som bor i det samme området som Tiger i Isleworth. - Jeg vet ikke hva mer han trenger å si nå. Hva er det alle ønsker å vite? Han har sagt alt. Han tar ulike skritt for å komme tilbake. Hvis folk ikke forstår det, så er de blinde, dumme og veldig egoistiske, mener Cook, som også er en av Woods' treningspartnere.
Charles Howell III er også en mangeårig venn av Tiger.
- Jeg synes han gjorde en god jobb. Ingen kan forestille seg hva han går og har gått igjennom. Det er et stort skritt for ham å komme tilbake og eksponere seg foran mange mennesker. Jeg tror det er en bra ting at han viser ansiktet sitt. Hvis han tar på seg den grønne jakken i tillegg om et par uker, så vil alt gå bort, tror Howell.
- Spiller fantastisk
Woods gjør altså comeback på Augusta National for Masters, en turnering han har vunnet fire ganger.
- Det er en majorturnering. Han kommer til å være klar, sier O'Meara. - Noen av gutta har spilt med ham her, og de sier at han spiller fantastisk.
O'Meara er ikke i tvil om at Woods er en av dem som kan vinne Masters.
- Absolutt. Uten tvil, sier han.
Tiger trente for øvrig på Augusta mandag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.