Tiger og Williams skiller lag

HVER TIL SITT: Steve Williams har båret Tiger Woods sin bag for siste gang. (Foto: All Over Press)

I 12 år har Steve Williams båret bagen for det som en gang var verdens ubestridte ener på golfbanen. Nå har han fått sparken.

Sammen vant duoen 72 ganger, inklusive 13 majortitler. Stevie Williams har erfaring fra å jobbe for Raymond Floyd og Greg Norman, og har de tre siste konkurransene gått caddy for australieneren Adam Scott i Tigers skadefravær. Nå er det klart at han har bært Tigers bag for siste gang, slik mange spekulerte da Scott annonserte at han skulle få hjelp av new-zealenderen.

- Jeg ønsker å uttrykke min dypeste takknemlighet til Stevie for all hans hjelp, men jeg føler jeg nå trenger en forandring. Stevie er en fantastisk caddy og venn, og har stått sentralt i mye av det jeg har oppnådd. Jeg ønsker ham lykke til i fremtiden, skriver Woods på sin hjemmeside.

Woods skriver ikke noe om hvem som vil erstatte ham, eller når han gjør sitt etterlengtede comeback på golfbanen. Stevie Williams slapp kort tid etter beskjeden en kunngjøring på sin egen nettside.

- Dette kom som et stort sjokk. Gitt situasjonen de siste 18 månedene har jeg stått ved ham gjennom skandalen, et trenerskifte, en svingoverhaling og hans kamp mot skader. Jeg er veldig skuffet over at samarbeidet vårt avsluttes nå, skriver han.

 

Kilde: Golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.