Tiger Woods klarte cuten

HENGER MED: Tiger Woods er i det minste med videre til finalerundene i The Players Championship. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Et fargerikt scorekort til tross: Tiger Woods er videre i The Players Championship.

Tiger Woods kom seg rundt på ett slag under par på fredagens runde, hvilket betyr at han er tre under par totalt. Det er godt nok til å klare cuten, ikke med veldig god margin, men med god nok. Og for Tiger handler det antakelig bare om å spille, spille, spille og spille.
- Når du er så langt etter, er det fortsatt en prosess. Det handler om å konkurrere, sa Woods etter fredagens runde, ifølge pgatour.com.
Men å si at Tiger er friskmeldt selv om han klarte cuten denne gangen, vil være en overdrivelse. På hull 13, for eksempel, skulle han slå en draw, men endte opp så langt til høyre at ballen landet ved vannet inntil hull 12.
Selv om han brukte like mange putter fredag som torsdag, mener han selv at han puttet bedre fredag. Han senket flere lenger putter, blant annet.
Nå ser han fram mot resten av helgen.
Lee Westwood leder etter to runder. Han er 12 under par, etter fredagens 65-runde. Ryuji Imada og Francesco Molinari følger hakk i hæl på 11 under par.
Phil Mickelson, som kan ta over posisjonen som verdens beste spiller hvis han vinner helgens turnering (forutsatt at Tiger ikke blir blant de fem beste), er på samme score som Tiger etter to runder.
Et lass av gode spillere klarte ikke cuten. Ernie Els, Ian Poulter, Henrik Stenson, Stewart Cink, Vijay Singh, Camilo Villegas og Paul Casey - bare for å nevne noen få.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.