Tiger Woods - mektig fortsatt

MEKTIG: Tiger Woods tjener fortsatt et lass med penger, selv om han ikke helt er sitt gamle jeg på golfbanen. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Tiger Woods er fortsatt i verdenstoppen.

Oprah Winfrey er igjen verdens mektigste kjendis, ifølge magasinet Forbes. Det som kanskje vil forbause noen, er at Tiger Woods - tross de siste sju-åtte månedenes hendelser - er på en femteplass på den samme listen.
Men la oss begynne med Oprah. Hun har tjent intet mindre enn 315 millioner dollar det siste året. Dermed dyttet hun ned Angelina Jolie, som toppet rankingen i fjor. Kona til Brad Pitt er nå på en 18. plass, men hun kan sikkert kjøpe et golfsett eller to om dagen likevel. Deretter følger navn som Beoynce Knowles, James Cameron og Lady Gaga.
Rankingen er altså basert på inntekt de siste 12 månedene, i tillegg til internett-referanser, presseklipp, antall ganger de har vært nevnt på nyhetene og hvor mange ganger de har vært på forsiden av diverse ukeblader.
Tiger Woods er altså på femteplass med sine 105 millioner inntjente dollar, selv om han hadde en pause på seks måneder i kjølvannet av sine hjemlige problemer.
Kilde: AFP

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.