Tiger Woods i øst og vest

STRÅLTE IKKE: Tiger Woods var ikke mye fornøyd med seg selv etter Masters, fjerdeplassen til tross. (Foto: Harry How, Getty Images)

Hvor mange svar fikk du egentlig, Tiger? Og hva gjør du nå?

Tiger Woods er ferdig med sitt comeback. Han har fått svar på hvordan fansen ville ta han imot etter de mye omtalte sidesprangene. Verdens beste golfspiller endte på fjerdeplass i Masters, en plassering mange ikke trodde han ville være i stand til etter alt oppstyret og det fem måneder lange avbrekket.

Militærgolf
Det ble snakket mye om en "ny" Tiger, på de fleste områder, men golfmessig var det mye av det gamle. Tiger slo i hytt og gevær ut fra tee, det var nesten noe militært over det, høyre-venstre-høyre-venstre, men han reddet seg inn med mesterlige slag, han skrudde ballen rundt en treklynge i bitende vind, og han gikk under par tross dårlige dager. De fleste spørsmål man måtte ha hatt før Masters' begynnelse, om Tigers ferdigheter med de riktige køllene, ble besvart. Tiger kommer til å vinne turneringer igjen. End of discussion.

Men når han spiller igjen neste gang - det vet ingen. Kanskje ikke Tiger selv engang. Etter siste spilldag søndag sa han at han kommer til å ta en liten pause og "reevaluere ting".
Verre og verre
- Jeg deltar bare i turneringer for å vinne, og jeg klarte det ikke. Etter hvert som uken gikk, slo jeg bare ballen verre og verre, oppsummerte Tiger etterpå, ifølge pgatour.com.
Det var særlig tydelig i starten av den siste runden, da han noterte seg for tre bogeys på de fem første hullene, før han senket innspillet på hull sju og fulgte opp med to birdies på rappen etter det.
Da var han tilbake igjen. Da var det noe over steget og blikket hans.
Men det ble for mange oppoverbakker ut fra tee. Og det hjalp heller ikke at han misset flere kortputter. Han treputtet blant annet fra halvannen meter på hull 11.
Elendig oppvarming
- Jeg hadde en ny forferdelig oppvarming i dag. Jeg hadde det ikke. Det var veldig tydelig.
Og Woods var tydelig frustrert.
Men han ble tatt imot med åpne armer på Augusta. Og han ble tross alt nummer fire. Det er sannsynligvis alt Tiger tar med seg fra Georgia, selv om han forlot banen uten den grønne jakken for femte år på rad. Phil Mickelson vant, tre slag foran Lee Westwood, med Anthony Kim på tredjeplass.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.