Tiger Woods i superball

FÅR HAN NOE Å SMILE FOR IGJEN? Tiger Woods har lagt et tøft halvår bak seg, men sliter fremdeles med å finne tilbake til sitt gode, gamle jeg på golfbanen. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

For en turnering vi går i vente til helgen.

Tiger Woods er blitt satt opp med Lee Westwood og Ernie Els for denne ukens US Open på Pebble Beach. Woods jager sin fjerde US Open-seier, men han har slitt med formen etter at han gjorde comeback på Augusta tidligere i sesongen - for øvrig en turnering han ble nummer fire i. Etter det har det meste gått på tverke, eller rettere sagt: i øst og vest.

Han misset cuten i Quail Hollow Championship i april, men det var tegn til bedring i sist helgs Memorial Tournament. Da ble han nummer 19.

Lee Westwood, som er stinn av selvtillit etter at han endelig vant på PGA-touren igjen søndag, har tre topp-tre-plasseringer i de tre siste majorturneringene, og mange tror han blir en farlig mann på Pebble Beach.

Men Woods-Els-Westwood er ikke den eneste interessante ballen å følge når verdens beste golfspillere slår ut torsdag kveld. Phil Mickelson, for eksempel, skal spille sammen med Padraig Harrington og Y.E. Yang. Ian Poulter skal spille sammen med Yuta Ikeda og Henrik Stenson, mens Sergio Garcia, Steve Stricker og Paul Casey også går sammen.

Det er bare å glede seg.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.