Tiger Woods utenfor topp 100 på verdensrankingen

Tiger Woods Getty

FRITT FALL: Tiger Woods fortsetter å rase på verdensrankingen. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods har slitt i en lengre periode, og nå er han på vei ut av listen over de 100 beste spillerne i verden.

Woods annonserte i januar at han ville ta en pause fra konkurransegolf, da han trengte mer tid på å bli turneringsklar. Denne kunngjøringen kom etter en forferdelig 82-runde i Waste Management Phoenix Open, som var den desidert dårligste runde i hans lange proffkarriere.

Svake resultater vises raskt på verdensrankingen, og ifølge Reuters er ikke Tiger blant verdens 100 beste spillere akkurat nå. Når den oppdaterte rankinglisten kommer ut mandag, forventes det at han vil ligge på en 102. plass.

Dette blir første gang på hele 18 år at Woods faller utenfor topp 100, og det blir spennende å se om han makter å kjempe seg tilbake til toppen.

At Woods er en av de beste golfspillerne gjennom tidene er det liten tvil om, og til sammen har amerikaneren vært verdensener i 683 uker.

Når Shell Houston Open slås i gang neste uke, blir det uten Woods på startstreken. Om han skulle stille til start i The Masters om to uker blir dette med andre ord helt uten generalprøve.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.