Tigers beste runde

NESTEN: Tiger Woods gikk nesten en perfekt runde golf i Australia torsdag. (Foto: Robert Clanflone, Getty Images)

Men ikke når det gjelder score.

Tiger Woods begynte sitt forsvar av Australian Masters-tittelen med en brukbar 69-runde, en runde som enkelt kunne ha vært mye bedre om han bare hadde satt puttene sine. Han lot altfor mange sjanser løpe fra seg, noe som har vært Tigers problem i hele år.

34-åringen spilte nemlig så godt som perfekt golf fra tee til green, men han er likevel fire slag etter teten, som etter dag én består av Alistair Presnell og Adam Bland - begge fra Australia.

Tiger, som jager sin første tittel siden han vant den samme turneringen i fjor, er opprømt med tanke på spillet sitt.

- Jeg ga meg selv en rekke sjanser tidlig, men alle putter var bittelitt for kort. Jeg må jobbe litt med det i morgen, sa Woods.

Tiger misset bare to fairways, og han mente torsdagens runde var hans beste når det gjelder å slå ballen. Og det takker han samarbeidet med Sean Foley for.

- Jeg har kanskje slått ballen bedre seks, sju, åtte hull på rad, men aldri noe som dette en hel dag. Jeg slo ballen virkelig godt i dag. Jeg slo ballen bra i den første runden i Kina forrige uke, men ikke som dette. Jeg kunne lett ha vært fire, fem eller seks under par i dag, men det er ikke mye om å gjøre.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.