- Tigers største utfordring

VISER VEI: - Jeg tenker at Tiger vil gjenoppleve noen gode minner. Forhåpentligvis kan det utløse godt spill, slik at han kan komme tilbake, sier Steve Williams. Fotro: All Over Press

Tiger Woods' caddie håper gamle, gode minner vil vekke verdenseneren.

For ti år siden vant Tiger Woods US Open med vanvittige 15 slag, en rekord som neppe noen gang kommer til å bli matchet. Spørsmålet er om noen i det hele tatt vil komme i nærheten av en liknende maktdemonstrasjon.
Utfordring
Bragden skjedde på Pebble Beach, der ukens US Open også går av stabelen, men selv om Tiger Woods alltid er blant favorittene når han stiller opp i en turnering, er det samtidig mange som betviler at verdenseneren er i god nok form til å vinne denne gangen.
Steve Williams har vært Tigers caddie i en årrekke. Nå håper mannen med newzealands pass at en retur til Pebble Beach vil vekke gamle minner til live igjen, og at det kan snu ting rundt for Tiger.
- Jeg elsker en utfordring, og han elsker en utfordring. Og jeg ser på ukens turnering som Tigers største, sier Williams.
- Han har hatt veldig liten tid til å justere formen. Formen hans har vært middelmådig på sitt beste, fortsetter caddien.
19. plass sist
Det er ingen tvil om at newzealanderen har sine ord i behold. Tiger har slått i hytt og pine, vært tidvis kald med putteren, men det var positive tegn å spore i Memorial Tournament for to uker siden. Der ble Tiger nummer 19.
- Jeg tenker at Tiger vil gjenoppleve noen gode minner. Forhåpentligvis kan det utløse godt spill, slik at han kan komme tilbake, sier Williams.
Tiger går i ball med sist helgs vinner Lee Westwood og Ernie Els.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.