Tilbakeviser mytteripåstander

SAMARBEID: Scilla T. Hokholt (innfelt) og FNG ønsker ikke brudd, men tvert imot et samarbeid, med NGF.

- Vi oppfordrer ingen til å melde seg ut av Norges Golfforbund, understreker styreleder Scilla Treschow Hokholt i Forening for Norske Golfbaner.

I en artikkel i Finansavisen forrige uke ble det framstilt som om foreningen – hvor flere av de mest markante golfbanene i Norge er medlem – ønsker å løsrive seg fra Norges Golfforbund. Det tilbakeviser FNG nå på det sterkeste.
I en pressemelding til Norsk Golf gjøres det klart at FNG slett ikke står i spissen for et mytteri i golf-Norge.
- Dette er på ingen måte riktig - eller gjenspeiler FNGs holdning. Utspillet har kommet fra en enkeltperson, Lars Hjorth, daglig leder på Holtsmark Golfbane, og det får stå for hans regning, poengterer styreleder i FNG, Scilla Treschow Hokholt.
Med pressemeldingen ønsker FNG å gjøre det klart at spørsmålet om medlemskap eller ikke i NGF aldri vært på foreningens agenda.
- Vi oppfordrer ingen, verken baner, klubber eller enkeltmedlemmer til å melde seg ut av NGF, påpeker styrelederen, og forsikrer at FNG fra første stund har hatt et godt samarbeid med Norges Golfforbund.
- Det ønsker vi å fortsette med. Kun ved et godt samarbeid kan vi få til en konstruktiv dialog rundt problemstillinger vedrørende kryssende interesser, og på denne måten finne fornuftige løsninger for alle parter, skriver FNG.
FNG har i dag 12 medlemmer: Haga Golfpark AS, Hauger Golfbane AS, Nordsjø Golfpark AS, Larvik Golfbane AS, Borre Golfbane AS, Mørk Golf AS, Losby Golfpark AS, Oslo Golfklubb, Oustøen Country Club, Evje Golfpark AS, Holtsmark Golfbane AS og Miklagard Golfbane AS.
Forening for Norske Golfbaner har som hovedmål å skape grunnlag og forståelse for viktigheten av lønnsom drift av golfanlegg.
- FNGs hovedmål er å tilrettelegge for en positiv utvikling slik at golf-Norge får økonomisk sunne og veldrevne anlegg som gir driftsmessig forutsigbarhet og trygghet. På denne måten kan golf-Norge i fellesskap lettere rekruttere flere og nye golfspillere, noe som er alles ønske, understreker Scilla T. Hokholt.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.