Tilgivende Mizuno-jern

LETTE Å SLÅ MED: Mizunos MX 1000-serie taper minimalt med lengde selv om du ikke treffer klokkerent. (FOTO: MIZUNO)

Mizunos MX 1000-jern gir en ekstrem kombinasjon av tilgivenhet og lengde. 

Ifølge Norsk Golfs testrapport er jernene lett å slå med, tilgivende og med et ikke altfor drastisk utseende.

Ved å implementere Mizunos «hot metal»-konsept i jerndesignet er MX-1000 for golfere som ser etter en ekstrem kombinasjon av lengde og tilgivenhet. «Hot metal»-bladet er laget med en hul konstruksjon og en indre vekting. Om du ikke får klokkerent treff, vil ballen likevel holde linjen med minimalt lengdetap.

Den hule konstruksjonen tillater at vekten fordeles dypt inni hodet så du får en naturlig høy ballbane, som for de fleste vil bety bedre lengde. Disse køllene ser bra ut. De er store og tykke over ballen, men det generelle utseende klarer å holde en ganske tradisjonell følelse.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.