Tinius Cup-laget klart

EN MANGLER: Den tiende og siste spilleren mangler for at det norske Tinius Cup-laget skal bli komplett. Bildet er fra fjorårets turnering. (Foto: NGF)

Kun en spiller mangler for å fullføre det norske Tinius Cup-laget.

Tinius Cup er en landskamp for norske og svenske jenter i alderen 13-16 år. Turneringen spilles som en matchturnering etter samme prinsipp som Solheim Cup. Den årlige turneringen arrangeres annethvert år i Sverige og Norge, og er et samarbeid mellom det norske og svenske golfforbundet.

I 2011 er Ringenäs Golfklubb utenfor Halmstad vertskap. Arrangementet starter torsdag 15. september med innspill.  Fredag 16. september spilles det AM-AM med sponsorer. Lørdag 17. september spilles det 18 hull foursome match på formiddagen og 18 hull fourball bestball match på ettermiddagen. Søndag avsluttes turneringen med 18 hull single match.

Følgende spillerne er tatt ut til å representere Norge i Tinius Cup 2011 som spilles på den 16-18 september.

- Elisabeth Larsen Homme, Bjaavann GK- Kristiansand (95)

- Sara Sætre, Bærum GK (95)

- Vilde Eriksen, Borregaard GK (95)

- Marthe Wold, Stavanger GK (95)

- Sofie Kjus Huseby, Oslo GK (96)

- Julie Schøyen Reinertsen, Grønmo GK (96)

- Sandra Nordaas, Drøbak GK (97)

- Frida Sophie Johannessen, Borregaard GK (97)

- Renate Hjelle Grimstad, Bergen GK (97)

- ?

Den siste spilleren i den yngste klassen vil bli tatt ut etter Suzann Junior Challenge, som arrangeres 8. og 9. august.

I Tinius stiller hver nasjon med 10 spillere. Det spilles om totalt 20 poeng. Vinner av en match får 1 poeng og taper 0 poeng. Delt match gir ½ poeng til hver. Vinner gjør laget med flest poeng totalt etter at alle matchene er spilt.

Norske spillere kvalifiserer seg gjennom ranking og resultater på Titleist Tour/Titleist Region Tour. De fire beste på rankinglisten for Titleist Tour er direkte kvalifisert. Resterende spillere tas ut etter resultater og skjønn, dog på en slik måte at minimum fire spillere er i aldersgruppen 13-14 år (født 1997-1998) og minimum fire spillere i aldersgruppen 15-16 år (født 1995-1996).

Følg Tinius Cup på Facebook.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.