Tinius-laget tatt ut

ÅRETS HØYDEPUNKT: Tinius Cup er et av årets store høydepunkter for mange av jentene. (FOTO: Tom Kevin Aslesen)

Her er jentene som skal møte Sverige til landskamp i Tinius Cup på Moss & Rygge GK. 

Laget til den prestisjefylte landskampen mellom Norge og Sverige ble klart denne uken. Følgende spillere kom med på Norges lag som skal spille på Moss & Rygge GK 2.-4.september. 

Julie S. Reinertsen (Grønmo), Stine Pettersen (Moss & Rygge), Vilde Eriksen (Borregaard), Sofie Kjus Huseby (Oslo), Kristin Simonsen (Meland), Katerina Jæger (Stavanger), Henriette Eidsæther Syr (Losby), Saskia Sterud (Oslo), Marthe Wold (Stavanger) og Maria Tønnesen (Grimstad). 

Seks av jentene har spilt TC tidligere, og det blir mye å glede seg til for både ledere og spillere. Kaptein for det norske laget er Jonas Lilja, mens visekaptein er Anna-Lena Vilo, begge fra NGF. 

Tinius Cup er en landskamp mellom Norge og Sverige der tjue (ti på hvert lag) jenter i alderen 13-16 år konkurrerer i ren Solheim Cup-stil med bestball, foursome og singelmatcher. Det er sjuende gang Tinius Cup arrangeres. 

Tinius-jentene har også sin egen facebookside der du kan følge med. Søk etter Tinius Cup. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.