Tipp Masters-vinneren og vinn Rickie Fowlers antrekk!

Tipp Masters-vinneren og vinn Rickie Fowlers antrekk!

Nå har du mulighet til å vinne et av Rickie Fowlers antrekk under Masters-turneringen. 

Selv om det for mange ser ut til å være lenge til sol, sommer og grønne fairways, skader det ikke å ha noe nytt og stilig å ta på seg når den tid etter hvert kommer?

Masters-turneringen er kanskje spennende nok som den er, men det skader jo ikke å krydre det med en liten konkurranse på siden?
Cobra/Puma stiller med premie til vinneren. Dersom du tipper riktig triumfator på Augusta er du med i trekningen av et av disse fire antrekkene, som er de Rickie Fowler skal bruke i årets Masters-turnering. Bukse, skjorte, belte, caps og sko. Det er også mulig å velge seg et av antrekkene Lexi Thompson brukte i sesongens første major, ANA Inspiration, dersom det er ønskelig. 

Det eneste du trenger å gjøre er å tippe riktig vinner av turneringen og sende tipset ditt til redaksjon@norskgolf.no. Frist for å innlevere tips er lørdag 7. april klokken 23.59. 

Vinneren blir kontaktet etter at trekningen er gjort.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.