Tipp NM-vinnerne, vinn greenfeebilletter!

Tipp NM-vinnerne, vinn greenfeebilletter!

Årets NM-arrangør Borre GK fyller 25 år. (Foto: Benjamin A. Ward)

NM-arrangør Borre GK stiller med 16 greenfeebilletter. Alt du trenger å gjøre er å tippe vinnerne i de to klassene på søndag!

Skriv hvilke spillere du tror vinner dame- og herreklassen i kommentarfeltet på Norsk Golfs Facebook-profil, på innlegget i lenken under:

Facebook-konkurranse

Vi vil trekke fire vinnere som får fire greenfeebilletter, slik at du kan fylle opp en flight med deg og dine venner!

Siste frist for å delta er 12.00 torsdag. Du har ikke lov til å delta mer enn en gang. Doble innlegg på Facebook-siden vil bli slettet.

(Se deltagerlisten til NM her)

Dersom det ikke er fire stykker som tipper vinneren, velger vi den som er nærmest. Dersom det er flere enn fire som tipper riktig har vi loddtrekning for å velge de fire vinnerne.

Foreløpig er det Viktor Hovland som har fått soleklart flest stemmer i herreklassen, mens Kristin Simonsen og Sandra Nordaas er de mest populære forslagene på damesiden.

Vinnerne vil få beskjed på formiddagen mandag 3. august.

Lykke til!

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.