Her er deres tips til vinnerne av NM!

Her er deres tips til vinnerne av NM!

Karoline Lund og Markus Braadlie er lesernes favoritter til å stikke av med kongepokalene på søndag. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Før NM spurte vi hvem dere tror vinner dame- og herreklassen av ukens norgesmesterskap på Atlungstad Golf. Her er svarene vi fikk.

I forbindelse med årets norgesmesterskap stiller Atlungstad Golf med ti greenfeebilletter til de som klarer å tippe vinnerne i begge klasser. De siste dagene har vi samlet inn deres svar på vår Facebook-profil. 

Ettersom NM kolliderer med flere store internasjonale turneringer denne uken, er feltet svakere enn normalt. Ingen av våre tour-spillere deltar, og Norges tre beste amatører på herresiden glimrer også med sitt fravær. Dermed ligger det an til overraskelser i toppen.

I herreklassen er det Miklagard Golfs Markus Braadlie som er soleklar favoritt. Nesten en tredjedel har satt bergenseren som sin favoritt til å vinne NM for første gang. Bak ham, med 11 prosent av stemmene hver seg, følger langstlående Kenneth Johansson og den ferske vinneren av U16-EM på Bogstad, Bård Skogen.

I dameklassen er det jevnt i toppen om stemmene mellom Losbys Karoline Lund og 2016-vinneren Marthe Wold (Stavanger GK). På den neste plassen følger Dorthea Forbrigd, som endte på en sterk femteplass i EM i helgen.

Se oversikten over lesernes vinnertips under!

(Totalt 100 stemmer)

Damer

1. Karoline Lund: 26 stemmer

2. Marthe Wold: 21 stemmer

3. Dorthea Forbrigd: 11 stemmer

4. Mariell Bruun: 8 stemmer

5. Renate Hjelle Grimstad: 7 stemmer

5. Julie Boysen Hillestad: 7 stemmer

7. Karoline Stormo: 4 stemmer

8. Franziska Sliper: 3 stemmer

2 stemmer: Synne Laurtizen, Synne Lauritzen, Emilie Øverås, Hanne Sofie Borgen

1 stemme: Julia Myklebust, Henriette Eidsæther Syr, Anna Groven Bech, Thea Bjerkelo, Tomine Bjerkelo, Maiken Bing Paulsen, Ida Kristin Lindberg.

Herrer:

1. Markus Braadlie: 31 stemmer

2. Bård Skogen: 11 stemmer

2. Kenneth Andre Johansson

4. Gøran Sømme Haglund: 4 stemmer

5. Daniel Øverås: 3 stemmer

5. Ruben Pettersen: 3 stemmer

5. Tomas Helgø: 3 stemmer

5. Lars Mjeldheim Sandvoll: 3 stemmer

5. Ole Berge Ramsnes: 3 stemmer

5. Mats Ege: 3 stemmer

2 stemmer: Edevard Hvide, Markus Wilhelmsen, Carl Didrik Meen Fosaas

1 stemme: Fredrik Jullum, Jørgen Winther Johansen, Erik Molvig, Mats Heien, Nicolas McCourt, Lasse Aspen Melby, Kevin Andre Wright, Jonas Lønn, Sebastian Eidsæther Syr, Herman Berntz Nordvik, Kristian Berg, Fredrik Ingul, Elias Birkeland, Christopher Juvkam, Jan Inge Strand, Bjørn Gustav Kringsjå, Vebjørn Steen.

- - - -

Facebook-konkurranse

Vi vil trekke fem vinnere som får to greenfeebilletter, slik at vinnerne kan ta med seg en venn.

Siste frist for å delta i konkurransen er 08.00 torsdag 3. august. Du har ikke lov til å delta mer enn en gang. Doble innlegg på Facebook-siden vil bli slettet.

(Se deltagerlisten til NM her)

Dersom det ikke er fem stykker som lykkes i å tippe vinneren, velger vi den som er nærmest (på plassering, ikke antall slag). Dersom det er flere enn fem som tipper riktig, har vi loddtrekning for å velge de fire vinnerne.

De fem vinnerne vil bli annonsert mandag 7. august.

Lykke til!

NB! Trykk «liker» på Atlungstad Golf sin Facebook-profil for oppdateringer og bilder underveis i norgesmesterskapet.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.