To titler til Seung-yul

BEST: Noh Seung-Yul var best i Asia i 2010. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Koreanske Noh Seung-yul vant to prestisjetunge titler søndag kveld.

Unggutten ble offisielt kåret som årets vinner av pengelisten på Asia-touren, i tillegg til at han også ble kåret til årets spiller av spillerne selv. Det hele ble som seg hør og bør feiret på en gala søndag kveld.

Noh var bare 19 år og 204 dager gammel da han vant Order of Merit.

- Jeg er beæret over å motta trofeet for Order of Merit og over å være den yngste i historien. Det er også veldig spesielt for meg å vinne spillernes kåring over årets spiller.

Noh var ikke selv til stede under galaen, fordi han akkurat hadde vært igjennom en laseroperasjon på øynene sine.

I tillegg til seieren i Malaysian Open i mars, hadde han fire andre topp ti-plasseringer. Han misset bare én cut i hele år, og han gjorde det også bra i majorturneringene. Han ble nummer 40 i US Open og 28 i PGA Championship.

- Asia-touren har gjort så mye for karrieren min, og jeg er takknemlig for mulighetene jeg har hatt siden jeg kvalifiserte meg i 2008. Spillet mitt er blitt bedre i løpet av årene på grunn av det høye konkurransenivået, og jeg vil fortsette å representere Asia-touren med stolthet, sa den unge koreaneren til galaen via en videolink.

Svenske Rikard Karlberg ble for øvrig kåret til årets nykommer, mens Boonchu Ruangkit ble hedret med en ærespris for sine prestasjoner på golfbanen.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.