Tøff uke for Robert Allenby

Tøff uke for Robert Allenby

TØFT PÅ TOUREN: Fredagskvelden i Honolulu ble nok ikke slik som Robert Allenby hadde tenkt seg. (Foto: Getty Images)

Robert Allenby har ikke hatt en spesielt bra uke på Hawaii. Australieneren misset cutten i Sony Open etter to 71-runder, men dette skulle vise seg å bli hans minste problem.

Fredag kveld ble han nemlig kidnappet, ranet og banket opp utenfor en lokal vinbar, og til slutt kastet ut av et kjøretøy nærmere en mil fra hotellet.

 

Uten lommebok eller mobiltelefon fikk den fortumlede PGA Tour-spilleren taxipenger av en amerikansk krigsveteran. Allenby selv husker svært lite av hendelsen, og er naturligvis svært takknemlig for hjelpen han fikk der han plutselig befant seg blant hjemløse i et av Honolulus dårligere strøk.


- Jeg trodde ikke jeg skulle overleve dette. Jeg fikk kontaktinformasjonen til mannen som hjalp meg, og han vil selvfølgelig høre fra meg, uttalte han til AAP i etterkant av hendelsen.

 

Sikkerheten rundt spillerne på PGA Tour og Web.com Tour er som regel veldig bra, men iblant skjer det altså ting som ingen kan kontrollere.


Allenby er for øvrig påmeldt neste ukes turnering, Humana Challenge, som spilles på PGA West i La Quinta, California.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.