Tok syvmilssteg på amatørrakingen

FLOTT SESONG: Thomas Guste-Pedersen har finpusset putteren, og gjort en god sesong i USA og EM. (Foto: Christian Døvle)

Thomas Guste-Pedersen har finpusset formen denne sesongen, og hoppet opp 213 plasser

Kragerø-spilleren har hatt en meget god sesong i år. Etter flere topp tre plasseringer i USA med collegegolf, har den norske unggutten tatt et virkelig trampolinehopp på verdensrankingen for amatører. Nå ligger Guste-Pedersen på en solid 143. plass sammenlagt for amatører på verdensbasis, ifølge World Amateur Golf Ranking.

Thomas Guste-Pedersen ender opp som Norges nest beste golfamatør, kun slått av Joakim Mikkelsen på amatørrankingen. Mikkelsen gjorde også et positivt hopp på rankingen. Drammenseren gikk opp ti plasser, og ligger nå på 46. plass i verden for amatører.

Thomas Guste-Pedersens plassering gjør han nå til den 6. Beste i Norden, og som nummer 32 blant Europas amatørspillere, melder KV.no

Se hele verdensrankingen her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.