Tok til tårene etter sin første seier

ENDELIG: Bubba Watson tok sin første seier på PGA-touren søndag. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Bubba Watson hadde mange grunner til å gråte etter helgens PGA-seier.

Bubba Watson gikk til topps i helgens Travelers Championship, etter at han slo Ryder Cup-kaptein Corey Pavin og Scott Verplank i omspill. Justin Rose, som ledet etter de tre første rundene, falt fullstendig sammen på sisterunden (75 slag), og endte på en delt niendeplass.
Gråt
Bubba Watson lå seks slag etter teten før de siste 18 hullene, og avsluttet med en 66-runde. Pavin forsvant på det første omspillshullet, og Verplank på det tredje. Da Watson skulle senke sin avgjørende putt, var han så nervøs at han ikke kunne kjenne armene sine.
Og etterpå gråt han.
- Jeg er en veldig emosjonell type. Jeg gråter hele tiden. Når jeg går i kirken på søndager, gråter jeg der. Jeg klarte ikke å få ut et "ja" da jeg giftet meg. Pastoren sa at "du er nødt til å si det. Du kan ikke bare nikke". Men for å være helt ærlig, så har jeg aldri tvilt på meg selv. Jeg har evnene, gråtsmilte han etter seieren.
Men det har ikke bare vært lett for Bubba Watson det siste året. Hans far sliter med kreft, og i fjor oppdaget legene en svulst i hans kones hode. Det gikk bra med henne, men faren er fremdeles syk.
Etter triumfen søndag tilegnet han seieren til sine foreldre. Og særlig til sin far.
Rose visnet
Justin Rose var en skuffet mann etterpå.
- Det var min turnering å tape. Jeg kunne ha gått en over par, og vunnet. Det er skuffende. Det var ikke så veldig vanskelig i dag.
Watson endte dermed Europas seiersrekke på PGA-touren. Sist helg vant Graeme McDowell US Open. Før det vant Lee Westwood St. Classic, mens Justin Rose vant Memorial Tournament uka før det igjen.
Seieren var verdt 1.080.000 millioner dollar. Watson er med det på åttendeplass i FedExCup-racet.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.