Tommelen opp for Creamer

OMSIDER: Paula Creamer er endelig tilbake igjen på LPGA-sirkuset. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Endelig er Paula Creamers tommel spilleklar igjen.

Det er en stund Paula Creamer har vært i stand til å bruke tommelen sin til noe som helst, i hvert fall ikke til å holde i en golfkølle. Onsdagens pro-am var bare andre runde for henne siden hun opererte tommelen sin i Alabama i slutten av mars.

- Det føles bra. Tommelen vil ikke være hundre prosent på en god stund ennå, men det går framover. Det var en tid da jeg ikke visste om jeg noen gang ville være i stand til å spille golf igjen, sa hun etter runden.

Denne uken deltar hun i ShopRite Classic, og hun håper å gjenskape noe av magien hun presterte i 2004, da hun som 17-åring endte på delt andreplass bak Cristie Kerr. Creamer, som for mange bare går under kallenavnet Pink Panther på grunn av hennes elsk for fargen, var bare en hårsbredd unna å bli den yngste vinneren på LPGA-touren noensinne. Hun kunne da ha blitt den første amatørmesteren siden 1969.

- Det har vært noen ville måneder for meg, men jeg er glad for å være tilbake. Målet mitt er bare å kose meg. Jeg har vært på sidelinjen så lenge, og det har fått meg til å innse hvor mye jeg elsker å spille golf, og hvor mye jeg har savnet det, mente hun.

Creamer har vunnet sju turneringer på LPGA-touren, og hun har spilt inn nesten sju millioner dollar.

Turneringen, som spilles over 54 hull, begynner fredag. Både Marianne Skarpnord og Suzann Pettersen deltar.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.