Toms leder Grand Slam

FIRE UNDER PAR: David Toms er fire under par etter første dag av Grand Slam. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

David Toms kom med i Grand Slam-turneringen i siste liten. Det kan han cashe inn stort på.

Toms leder nemlig 36-hullsturneringen på Bermuda etter første dag. Turneringen har bare fire deltakere, Graeme McDowell, Martin Kaymer, Ernie Els og David Toms,

Toms er ett slag foran Ernie Els, med McDowell og Kaymer er godt stykke etter.

Turneringen er ment å være for 2010-sesongens majorvinnere, men Els kom inn for Masters-mester Phil Mickelson. Etter at Louis Oosthuizen skadet ankelen sin, kom David Toms inn istedenfor han.

Og Toms gikk på 67 slag, Els på 68, McDowell var en over par på 72, mens Kaymer - som har vunnet de tre siste turneringene han har deltatt i - bare klarte en 74-runde.

Førstepremien i turneringen er på 376.000 pund (litt over 3,5 millioner kroner). Nummer to får 188.000 av samme valuta, tredjeplassen er verdt 156.000 mens fjerdemann får 125.000.

Ikke så verst, det, for to runder golf.

Kilde: Press Association

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.