Toms må opereres

KANONRUNDE: At David Toms sliter med vond skulder, var det ikke mange tegn til fredag. (Foto: Marc Serota, Getty Images)

Men skulderskaden så ikke ut til å plage ham fredag.

David Toms har mistet en god del lengde ut fra tee, lengde han egentlig ikke kan tillate seg å miste, og nå har han funnet grunnen. Han sliter med en skulderskade som krever operasjon.
Det var det ikke mange tegn til fredag. Toms gikk andrerunden av Transitions Championships på vanvittige 63 slag.
Det tilsvarer åtte under par.
Han har planer om å fortsette å spille til Masters, før han legger seg under kniven. Hvis han da ikke fortsetter storspillet. Da kan det hende han utsetter operasjonen til etter sesongen, men utgangspunktet er å gjøre det etter Masters.
Blir det operasjon da, regner Toms med å være borte fra golfen i to måneder.
- Jeg har vært hos to forskjellige leger. Jeg holder meg gående på medisiner enn så lenge, sa han etter fredagens runde, ifølge pgatour.com.
Og selv om det var en solid opptur å gå på 63, har han store smerter.
- Jeg kan ikke engang kaste ballen til caddien min etter at jeg har hullet ut, sa 43-åringen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.