TomTom Golfer

TomTom Golfer

Den erfarne produsenten kaster seg på klokkebølgen.

 

Når TomTom nå lanserer sin golfklokke gjør de det med et annerledes uttrykk. Selve klokken, med sin firkantede fasong, kjenner vi igjen fra treningsversjonen. Skjermen og grafikken er det som først og fremst skiller TomTom Golfer fra mengden.

 

 

 

 

Framstillingen av informasjon på skjermen er svært enkel. I en tid der andre lanserer stadig mer teknisk avanserte funksjoner er dette noe som sikkert vil vekke interesse. Du får avstand til front, senter og bak på greenen. Layup, greenvisning og hindere er også lagt inn.

 

 

 

 

TomTom Golfer kommer med et bibliotek på 34.000 baner og oppdateres jevnlig. Den er vanntett og lover 10 timer batteritid. 

 

Veiledende pris er 2199,- og klokken kommer til butikker i disse dager.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.