Tony Romo nærmer seg US Open

KØLLEKONTROLL: Tony Romo kan mer enn å spille amerikansk fotball. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Fra amerikansk fotball til US Open i golf?

Tony Romo er ett steg nærmere å kunne få delta i sommerens US Open i golf. Tony hvem, sier du kanskje. Tony Romo er quarterback for Dallas Cowboys, men han kan åpenbart håndtere baller av litt mindre format også.

Romo er en av sju spillere som har kvalifisert seg til en ny kvalifiseringsturnering der tre plasser er ledige til den amerikanske majorturneringen. 7. juni skal han spille en turnering over 36 hull på The Woodlands. Er Romo blant de beste der, blir han å se på Pebble Beach mellom 17-20. juni.

I forrige uke gikk Romo videre til mandagens kvalifisering for Byron Nelson Championship, men han måtte trekke seg fordi det kolliderte med en Cowboys-trening.

Det problemet får han ikke 7. juni.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.