- Topp 3 er årsbeste for noen av oss

SPØKEFUGL: Suzann Pettersen benyttet muligheten til å fleipe med Tiger Woods etter at de to spilte sammen i en veldedighetsturnering onsdag. (Foto: All Over Press)

Onsdag spilte Suzann Pettersen veldedighetsturnering på lag med Tiger Woods. Etter runden benyttet hun muligheten til å fleipe litt med den tidligere verdenseneren.

31. august deltok Tutta i NB3 Foundation Challenge på Atunyote Golf Club i New York, til støtte for Notah Begay III sin stiftelse som samler inn penger til den amerikanske urbefolkningen. Spillere som Rickie Fowler, Hunter Mahan, Cristie Kerr, og den pensjonerte legenden Annika Sörenstam var med, og Tutta spilte på lag med ingen ringere enn Tiger Woods. Hunter Mahan og Cristie Kerr vant konkurransen med sine 11 under par totalt, mens Tutta og Tiger endte på tredjeplass to slag bak. Tiger stod for fire birdies, mens Tutta noterte seg for fem. Suzann, som selv har vunnet tre ganger denne sesongen, benyttet muligheten til å sende avgårde et sarkastisk stikk retning Tiger etter runden.

"Synes vi gjorde det bra å holde alle bogeyene unna scorekortet i dag. Topp-3 er årsbeste for noen av oss ;)", skrev hun på sin Twitter-profil etter runden.

Tiger pratet med pressen før runden, hvor han pratet om formen sin og uttaket til Presidents Cup i Australia i november. Sist Tiger var med i Presidents Cup i 2009 vant han alle sine fem matcher.

- Jeg har ikke spilt, men Fred Couples (USAs kaptein journ. anm.) sa han ønsket å ha meg med. Jeg er stolt over å få lov til å være med på laget. Det er en spennende miks av unge lovende spillere og veteraner. Jeg gleder meg til å spille, og å teste ut noe av det jeg har jobbet med den siste tiden. Jeg har vært skadet store deler av sesongen, og har ikke fått inn så mange repetisjoner som treneren min ønsker. Vi var på rett spor under US Masters, men så kom skaden og det var et enormt tilbakeslag. Nå forsøker vi bare å komme tilbake til der jeg var, men da trenger jeg å spille mer.

Woods fortalte tidligere denne uken at han spiller Frys.com Open i oktober. Dette blir hans første turnering noensinne i PGA-tourens høstserie.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.