ToppGolf i Bærum offisielt åpnet

John Arne Riise og Richard Green var smilende til stede på ToppGolfs åpningsfest.

Noen minutter før kl 17 ble ToppGolfs nye logo montert på veggen det som tidligere var Innesvingen golfsenter i Bærum. ToppGolf er et nytt helårs komplett treningssenter for golfere.

John Arne Riise og Richard Green måtte se seg slått av proene Jørn Johnsen og Kristoffer Ree da ToppGolf inviterte til simulator-best ball. Det samme måtte næringlivsteamet Mark Nichols fra Ballerud Golf og Niels Ekjord

. – Det var jo egentlig ikke meningen at de skulle vinne da, hvisker daglig leder Morten Duesund i ToppGolf AS. Men det er god stemning blant de mange gjestene som har møtt frem til åpningsfesten.

ToppGolf ligger ved Griniveien i Bærum og er nærmeste nabo til Haga golfklubb.

- Vi har kjøpt Nordhaug Golfbane, en slopet ni-hullsbane og stiftet Nordhaug Golfklubb. Videre har vi fått en leasingavtale med Haga Golfklubb om  drivingrangen med 80 matter, forteller Duesund.

Simulatorsenteret, Darren Webster-Clarke Academy og en gym er også en del av tilbudet.

– Vi skal også bygge ut et treningsområde for nærspill. Og med kurs og konferansesenter og vår egen bistro ”Hull 10” er tilbudet komplett til golfinteresserte i alle klasser og aldre; fra privatpersoner, bedrifter og lag, til profesjonelle utøvere fra inn- og utland, sier Duesund. 17 ansatte sørger for at alt er på stell.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.