Traff nesten Kaymer i hodet

NO HARD FEELINGS: Martin Kaymer (t.v) og Sergio Garcia hadde mye å snakke om under tirsdagens treningsrunde på Celtic Manor. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

- Jeg prøver å komme meg inn på laget, spøkte Sergio Garcia da han slo et slag som nesten traff Martin Kaymer tirsdag.

Sergio Garcia var aldri i nærheten av å komme med på Ryder Cup-laget i år. Til det var prestasjonene hans altfor stabilt svake, men kaptein Colin Montgomerie ville likevel ha med den karismatiske spanjolen i lederteamet.

På tirsdagens treningsrunde klarte ikke Garcia motstå fristelsen til å plukke opp en kølle selv. Men det gikk ikke så bra. Han traff nesten tyske Martin Kaymer, som deltar i sin første Ryder Cup, på den 15. greenen.

Det var bare en chip, og Kaymer klarte å komme unna ballen som var på vei mot hodet hans.

Garcia er midt i en selvpålagt tomåneders pause fra golfen, noe som kan være smart med tanke på at han har falt ned til en 59. plass på verdensrankingen. Nå håper han at denne ukens Ryder Cup vil gi ham inspirasjonen tilbake.

- Jeg håper virkelig det, sa han tirsdag.

Det er ventet at Garcia er tilbake i spill igjen under neste måneds Castellon Masters.

Garcia deltok på alle Ryder Cup-lag mellom 1999 og 2008, men har ikke hatt en topp ti-plassering siden han kom til semifinalen av Accenture Match Play i februar. Hans forrige seier kom for nesten to år siden.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.