Trakk seg fra 11 turneringer

I ROUGHEN: Yuko Mitsuka befinner seg i tjukk rough for tiden. (Foto: Yuko Mitsuka, Getty Images)

Den japanske golferen Yuko Mitsuka likte ikke å bli bøtelagt for sakte spill.

25 år gamle Mitsuka fikk tirsdag en bot på 21.500 dollar for å ha spilt for sakte under en turnering i Japan nylig. Straffen kom som en følge av at hun gikk av banen midt under World Ladies Championship i forrige uke, fordi hun fikk to straffeslag for for sakte spill.

Etter boten har hun i tillegg trukket seg fra 11 turneringer, åtte i sitt eget hjemland og tre utenfor hjemlige landegrenser.

- Dette kan andre golfspillere ta lærdom av, sa JLPGA-sjef Hisako Higuchi til avisen Nikkan Sports på onsdag. - Hun er nødt til å ta ansvar for sine egne handlinger.

Kilde: Associated Press.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.