Trakk seg fra sluttspillet

ORKER IKKE MER: Kenny Perry trenger en pause fra golfen. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

En mentalt og fysisk utslitt Kenny Perry trekker seg fra FedEx-sluttspillet.

Kenny Perry, som har endt blant de 15 beste de to siste FedEx-sluttspillene, har trukket seg fra denne ukens Deutsche Bank Championship og dermed også det som gjenstår av sluttspillet. Bare de 70 beste får lov til å spille neste ukes turnering - BMW Championship - og Perry er nummer 90 på poenglisten.

Kunngjøringen kom sent onsdag kveld.

- Kenny har, etter en grundig vurdering, kommet fram til at han trekker seg fra Deutsche Bank Championship. Han er mentalt og fysisk utslitt, og trenger simpelthen et par måneder hjemme for å hvile og refokusere, sier Perrys agent Alan Bullington.

De har allerede begynt å planlegge Perrys spilleplaner for 2011, og han skal ifølge sin agent være opprømt med tanke på neste års muligheter. Perry, som fylte 50 år i begynnelsen av august, kan neste år spille både på PGA og Champions Tour.

Perry vant fem turneringer de to siste årene, men han har ennå ikke vunnet denne sesongen. Hans beste plassering er en delt sjetteplass i SBS Championship i begynnelsen av året. Etter det er han ikke blitt blant de ti beste i noen turnering.

Med Perry ute betyr det at startfeltet i Deutsche Bank Championship teller 99 spillere.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.