Tralla-la

GÅR SOM DEG: PowaKaddys nye touchtralle tilpasser seg ditt gangtempo.

Denne nye PowaKaddy-modellen endrer tempo når du endrer ditt.

PowaKaddys nye touchtralle endrer tempo når du endrer ditt. I stedet for å bruke en knapp for å kontrollere tempoet, er håndtaket på den nye trallen følsomt og glir lett fram og tilbake. Hvil hånda di på håndtaket, begynn å gå og trallen vil respondere på din fart. Når du sakker farten, gjør trallen det samme. Tar du hånda bort fortsetter tralle i samme tempo.

 

The Touch er veier lite, men dens robuste aluminiumsramme og 20 AH acidbatterier sørger for enkle bevegelser.

En 200W-motor leverer myk, gradvis kraft, mens den forholder seg stille. Den har et mykt håndtak, er enkel å slå sammen og den står rett opp og ned når den er foldet sammen. Noe som gjør den enkel å løfte og stue sammen.

 Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.