Tre lommer for TaylorMade

Tre lommer for TaylorMade

TRIO: Fra venstre - mye hjelp RSi1, litt hjelp RSi 2 og lite hjelp RSi TP. (Foto:TMaG)

TaylorMade tar Speed Pocket til nye områder i sin ferske RSi jernserie. 

 

Vi kjenner etter hvert godt til Speed Pocket i sålen. Hensikten er å gi bedre effekt på de tynne balltreffene, siden de aller fleste golfere har en tendens til å treffe noen riller for langt nede på slagflaten. Mer flex i flaten gjør at ballen får mer fart og flyr lengre. I RSi jernserien bruker TaylorMade Speed Pocket, eller Face Slot som de kaller det, også i slagflaten.

 

 

 

På hæl og tå finner du vertikale lommer. De er fylt med en epoxyblanding, det er ingen fare for at det skal samle seg jord og sand i dem. Vi snakket om de typiske tynne treffene. Hæl- og tåtreff er minst like vanlige. Som dere skjønner er vi vanlige amatørgolfere ikke så gode som vi tror. Vi trenger litt hjelp. Faktisk er vi ikke alene om det. Også golfere på toppnivå ser ofte etter tilgivende egenskaper i køllene sine. RSi jern blir nok tatt i bruk av en del golfere hos TaylorMade, i hvert fall i de lange jernene.

 

Disse lommene i ytterkant av rillene lar slagflaten bøye seg mer over større områder. Se for deg et helt stivt feste mot et bevegelig. Jernteknologi i dag handler om å gi god ballhastighet på alle typer treff. Det gjelder også i jern for gode spillere, noe vi ser når TaylorMade relanserer TP skjoldet i RSi TP. Face Slot finner du i 3-8 jern.

 

 

 

 

Med denne lanseringen tar TaylorMades jernfamilie for 2015 form.

 

RSi 1 erstatter SpeedBlade.
RSi 2 erstatter SLDR.
RSi TP erstatter Tour Preferred MC.
Tour Preferred MB fortsetter.
Tour Preferred CB forsvinner.

 

Veiledende pris for RSi 1 er 6295,- og RSi 2 vil koste 7695,-. Disse kommer for salg 14.november. RSi TP kommer 15.januar med veiledende pris 8995,-.

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.