Tre norske på topp ti

I KNALLFORM: Marius Thorp har skumle hensikter i sesongpremieren av Nordic League på La Manga.

Marius Thorp holder koken, og ligger på 2. plass etter to runder av La Manga Club Masters.

Turneringen, som er en del av Ecco-touren, spilles i disse dager i Spania. Marius Thorp lå i delt ledelse etter første dag, etter en runde på fem slag under par, og fulgte opp en med 72-runde mandag.
Det tilsvarer ett slag under par.
Med det er han ett slag bak ledende Thomas Nørret fra Danmark. Og at Thorp er i storform for tiden, er ingen underdrivelse. Han gikk til topps på Hi5-touren så sent som for to uker siden.
Christian Aronsen og Peter Kaensche henger også bra med i teten. Duoen ligger på en sterk 6. plass etter to runder, fem slag bak teten. Førstnevnte gikk mandagens runde to under par, mens Kaensche noterte seg for en 74-runde (ett slag over par).
Anders Kristiansen ligger på en delt 20. plass. Han har åtte slag opp til teten. Jan-Are Larsen er slaget bak, mens Dennis den Roover og Christoffer Carlsen ikke klarte cuten.
Siste runde spilles tirsdag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.