Tre nye spillere inn på Team Norway-Junior

Tre nye spillere inn på Team Norway-Junior

Franziska Sliper et ett av tre nye tilskudd i Team Norway Junior. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Norges Golfforbund har tilbudt Emilie Øverås (Oslo GK), Franziska Sliper (Sola GK) og Mikkel Antonsen (Drøbak GK) plass i Team Norway Junior som er NGFs elitesatsing for juniorer (U18).

Ålesunderen Emilie Øverås var en del av laget som ble nummer seks i fjorårets lag-EM for jenter i Oslo. Denne sesongen har hun allerede vunnet en Norgescup-turnering.

– Emilie er en hardtarbeidende fokusert utøver med en vilje til å lære og utvikle seg, sier Team Norway Head Coach Geoff Dixon i Norges Golfforbund.

Franziska Sliper var også en del av det norske juniorlaget i fjorårets EM, og sto øverst på pallen da første eliteturnering for juniorer (Srixon Tour) ble arrangert på Sola GK i månedsskiftet.

– Franziska har en egen evne til å prestere under press, som under lag-EM i 2016. Med gode resultater både nasjonalt og internasjonalt denne sesongen er hun udiskutabel for Team Norway Junior, sier Dixon.

Mikkel Antonsen bor og spiller mest i Spania. Antonsen har vist gode resultater i spanske juniorturneringer så langt i år, senest i det åpne spanske mesterskapet der han ble nummer to.

– Mikkel er en veldig selvstendig spiller som blant annet har brukt YouTube for å kopiere de beste, en spennende spiller som har bevist at han er klar for en plass på Team Norway Junior, sier Dixon.

Team Norway Junior består dermed av følgende utøvere:

Celine Borge (Vestfold GK)
Karoline Lund (Losby GK)
Emilie Øverås (Oslo GK)
Franziska Sliper (Sola GK)
Kristoffer Reitan (Oslo GK)
Markus Braadlie (Miklagard GK)
Tomas Helgø (Stavanger GK)
Ruben Pettersen (Stavanger GK)
Bård Skogen (Haugaland GK)
Eirik Thomassen (Moss & Rygge GK)
Mikkel Antonsen (Drøbak GK)

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.