Tre ToppGolf-spillere sikret kortet

TRIO: Knut Børsheim var en av tre spillere fra ToppGolf-akademiet som sikret Europatour-kortet denne uken. (Foto: Martin Dølerud/NGF)

ToppGolf har tatt et solid steg fremover innenfor profesjonell golf. (Pressemelding ToppGolf)

Europatour-kvalet for 2012 ble avsluttet denne uken og med i feltet (topp 70) i siste runde stilte tre spillere med tilslutning til ToppGolf Akademiet:


-Knut Børsheim
-Mikael Lundberg
-Peter Gustafsson

Historie ble skrevet da samtlige ToppGolf spillere spilte seg inn blant topp 30.

Knut Børsheim har hatt en solid sesong med imponerende resultater på Challenge Touren. Han har vært målrettet og virkelig tatt vare på sjansen han fikk når et WC presenterte seg for han tidligere i 2011 sesongen. Knut endte som desidert beste ToppGolf-spiller med en sterk 7. plass i finalesteget av årets Europatour-kval.

Knut avsluttet med -2 siste rundenfor en score på totalt -16 over de krevende seks (6) rundene som det siste steget spilles over. Mikael Lundberg som har noen hakk høyere erfaring en Knut spilte seg solid inn blant topp 30 med en 20.plass og med den total scoren -10. Peter Gustafsson som har mye golf i seg og et erfaringsgrunnlag som det skal bli spennende å følge, spilte seg sikkert inn, med ett slags margin, på en 24. plass med sluttsifrene -8.

Dette er en meget gledelig nyhet for ToppGolf Akademiets tourspillere og vi ser med spente og stolte øyne frem imot sesongen 2012. 
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.