Trekker seg fra Team Norway

Trekker seg fra Team Norway

Marianne Skarpnord har bestemt seg for å trekke seg fra golfforbundets proffsatsing Team Norway. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Marianne Skarpnord avslutter samarbeidet med Team Norway. Nå skal hun på sponsorjakt.

Etter en lang og grundig evaluering har Marianne Skarpnord bestemt seg for å trekke seg fra Team Norway og satse på egenhånd. Sarpingen sier til Norsk Golf at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen.

- Jeg føler dette gir meg det beste utgangspunktet i min videre satsing. Jeg har brukt god tid på å ta denne beslutningen, og føler at det beste for meg og min karriere videre er å stå utenfor Team Norways proffsatsing.

Avgjørelsen får først og fremst økonomiske konsekvenser for 31-åringen. Hun mister støtten hun mottar fra Team Norway, og vil heller ikke være med på treningssamlingene. Uten at det bekymrer Skarpnord.

-Sånn på kort sikt får ikke dette noen konsekvenser, men det er klart jeg nå må ut på sponsorjakt, smiler Skarpnord etter en lang dag med trening og fotografering på Moss&Rygge Golfklubb.

Nå venter en periode med trening før hun spiller Scottish og British Open i slutten av juli. 

-Jeg fortsetter med Jonas Lilja-Tverdal og Darren Webster Clarke som trenere, så det er ingen stor dramatikk i dette. Jeg er veldig takknemlig for all støtten jeg har fått fra NGF og Team Norway opp igjennom årene, avslutter Skarpnord.

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.