Treneren snakker ut

SNAKKER UT: En frittalende Hank Haney snakker ut på Golf Channel.

- Jeg tror utroskapsskandalen sammen med skaden er årsaken til at han ikke spiller nå, sier Tigers tidligere svingtrener, Hank Haney, til Golf Channel.

Hank Haney meddelte for noen dager siden at han gir seg som Tigers svingtrener, etter seks suksessrike år. Nå snakker han ut i et eksklusivt intervju med Golf Channel. Og han er nokså frittalende om sin tidligere elev.

- Jeg tror Tiger ville spilt bedre golf nå om det ikke hadde vært for utroskapsskandalen og nakkeskaden. Han har mye å tenke på og han har ikke spilt turneringsgolf på lang tid. Gi ham litt tid til å få tankene på andre ting, så blir det bra.

 

Hjelper gjerne

Haney sier også at de to er venner, og at han gjerne bistår om Tiger skulle trenge assistanse med svingen sin.

- Hvis Tiger spør meg om hjelp, så vil jeg selvsagt hjelpe ham, men ikke som fast trener. Seks år er lenge og det var på tide for meg å komme meg videre.

Om kritikken som kom mot ham selv som trener har han dette å si:

- Tiger kunne kanskje støttet meg litt mer da det stormet som verst, men det var ikke noen avgjørende faktor for at jeg ga meg. 

 

Tiger takket

Haney har trent Tiger siden 2003 og de to har vunnet seks majortitler og 37 PGA-titler mens samarbeidet har pågått. Noe Tiger da også visste å sette pris på ifølge Haney.

- Han takket meg for jobben jeg har gjort for ham, og sa han hadde lært mye, forteller Haney.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.