Trio ble satt pris på

TO MAJORS: Yani Tseng var en av de mest toneangivende spillerne på LPGA-touren i 2010. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Golfskribentene i USA har talt.

Graeme McDowell, Bernhard Langer og Yani Tseng er blitt kåret til årets spillere av Golf Writers Association of America.

For McDowells del var det den andre prisen av liknende karakter. Han mottok den samme prisen i Europa, i tillegg til at han ble kåret til årets spiller på Europatouren sammen med Martin Kaymer.

McDowell ble den første europeer til å vinne US Open på 40 år da han gikk til topps på Pebble Beach. Han vant fire ganger i 2010, og sikret også Europa det avgjørende poenget i Ryder Cup.

Han fikk 43 prosent av stemmene, med Jim Furyk på andreplass. 25 prosent av stemmene gikk til Martin Kaymer.

Bernhard Langer vant fem ganger på Champions-touren, deriblant to majorturneringer på rad (Senior Open og US Senior Open). Han fikk hele 94 prosent av stemmene. De resterende seks gikk til Fred Couples.

Yani Tseng vant Kraft Nabisco og kvinnenes British Open, i tillegg til enda en turnering, og hun fikk 69 prosent av stemmene. Nest best var Cristie Kerr (16 prosent).

Kilde: ESPN


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.