Trio tok teten i Thailand

STILFULLT: Angelo Que i aksjon under European Masters tidligere i sesongen. Nå er han i teten i Thailand. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Angelo Que har satt standarden i sesongavslutningen på Asia-touren.

Filippineren åpnet Black Mountain Masters med en runde på sju under par, etter blant annet to gnistrende eagles. Han deler ledelsen med den japanske duoen Tetsuji Hiratsuka og Daisuke Maruyama.

Koreanske Lee Sung deler fjerdeplassen med den lokale helten Chapchai Nirat.

Thongchai Jaidee, som nylig vant sin 13. tittel på Asia-touren, åpnet på 68 - en runde som enkelt kunne ha vært vesentlig bedre, om ikke putteren hans hadde hatt frostskader. Thailenderen traff samtlige 18 greener, men trengte hele 33 putter.

Regjerende mester Johan Edfors trolig kan se langt etter en ny tittel. Han begynte med 74 slag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.