Triumferte etter 65-runde

SOM I FJOR: Hyun-Ji Kim ga gass på sisterunden i Korea søndag. Her fra Evian Masters tidligere i sesongen. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Hyun-Ji Kim tok sin andre seier på kvinnenes europatour søndag.

Kim avsluttet med en knallsterk runde på 65 slag i turneringen som bærer det klingende navnet Daishin Securities Tomato M Korea European Ladies Masters.

Kim begynte dagen fire slag etter teten, men gikk på 31 slag ut, og bare fortsatte storspillet på back nine. Hun forsvarte dermed tittelen hun vant i fjor.

Det var for øvrig sørkoreansk på de seks første plassene i turneringen.

Sørafrikanske Lee-Anne Pace klarte dermed ikke å gjøre et hat trick, etter at hun vant de to foregående turneringene, men hun avsluttet med en 66-runde, noe som betydde at hun delte sjuendeplassen. Ingen tvil, med andre ord, hvorfor hun leder pengelisten på kvinnenes europatour.

Engelske Melissa Reid, som delte ledelsen både etter runde en og to, falt ned til en niendeplass med en sisterunde på 75 slag.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.