Triumferte i Thailand

IKKE MANGE AV DISSE: Tetsuji Hiratsuka spilte solid gjennom hele helgen, og det sikret ham årets tredje tittel på Asia-touren. (Foto: Paul Lakatos, Getty Images)

Japanske Tetsuji Hiratsuka tok sin tredje tittel for sesong på Asia-touren.

Black Mountain Masters var årets siste på den asiatiske touren, og det ble en spennende avslutning. Hiratsuka havnet i omspill med den thailandske unggutten Namchoak Tantipokakul, og der var den japanske veteranen sterkest.

Japaneren vant også Air Bagan Myanmar Open og Queen's Cup i Thailand tidligere i sesongen. Han var 14 under par totalt.

- Det er fantastisk og veldig utrolig å vinne. Jeg var litt nervøs, men ingen av de andre skjøt lave scorer, sa 39-åringen, som tok med seg en premiesjekk på 95.100 amerikanske dollar inn i juleferien.

Hiratsuka ble til slutt nummer fem på pengelisten. Og han har målene videre klare.

- Jeg ønsker å fortsette å forbedre verdensrankingen min, og bryte inn blant de 50 beste, sier Hiratsuka.

Han var ranket som nummer 82 før helgens turnering.

For 23-årige Tantipokakul ble andreplassen en fin trøstepremie. 65.100 dollar betyr at han får kortet på den asiatiske touren for neste sesong.

- Det var skuffende ikke å vinne. Jeg var litt nervøs, og klarte ikke å kontrollere slagene mine i like stor grad som jeg ønsket på grunn av den sterke vinden. Men jeg hadde en flott uke. Å sikre kortet for neste sesong er en herlig jule- og nyttårspresang for meg, sa han.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.