-Trodde det skulle skje før

PÅ VEI OPP? Tiger Woods selv mener han er på vei opp foran PGA--mesterskapet. (FOTO: Getty Images)

Tiger Woods trodde det dårlige spillet skulle kommet før, for at det kom, det visste han. 

Woods har to ting han tenker mye på for tida. Det ene er Ryder Cup, det andre er hvor elendig han spiller golf. Men han visste at det måtte komme, han trodde bare det ville komme lenge før. 

- For å være ærlig, jeg trodde jeg ville nådd bunnen lenge før med alt som skjer, sa Woods ifølge bbc.co.uk. 

- Jeg har på en eller annen måte klart å spille litt bedre enn jeg trodde en liten periode, men så innhentet det meg nå sist uke, forklarte han.

 

Ryder Cup 

Verdenseneren har slitt med spillet siden han kom tilbake fra utroskapsskandalen, og selv ikke Ryder Cup-plassen er klar. Tidligere i uka sa Tiger at han ikke ville tatt med noen som spilte 18 over par, men nå har pipa fått en annen lyd. 

- Jeg håper jeg slipper å være et valg kapteinen gjør, og at jeg kan spille meg inn på laget, sier han.

Men om Corey Pavin spør er det ingen tvil om hva svaret blir. 

- Ja, men jeg har ikke snakket med ham om dette. 

 Nå holder Tiger Woods på å forberede seg til PGA-mesterskapet, og han mener selv han gjør store framskritt. 

- Jeg er på vei i riktig retning nå, så jeg er ganske oppspilt over det. Vi har alle sjansen i PGA-mesterskapet denne uka. Jeg ser bare framover nå, og livet er definitivt på vei til å bli mye bedre igjen, sa han på en pressekonferanse tirsdag. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.