Trøndere i California for å heie på Tutta

Trøndere i California for å heie på Tutta

Gunnar Nilsen, Randi Mikalsen og Inge Martinsen fulgte Tutta på Mission Hills lørdag. Tutta kan skimtes i gult lengst høyre på bildet. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Suzann Pettersen fikk seg noen nye norske fans i California denne helgen.

(RANCHO MIRAGE, CALIFORNIA) Kledd i rødt, hvitt og blått, fulgte trønder-trioen Randi Mikalsen, Gunnar Nilsen og Inge Martinsen Suzann Pettersen under lørdagens tredjerunde av ANA Inspiration.

Det var en opplevelse som ga mersmak.

– Gunnar og jeg er her for å besøke Inge. Vi reiser hjem på tirsdag, da har vi vært her en måned. Dette er første gang vi ser Tutta live. Det er kjempeartig!, sier Randi som til tross for sitt utrente øye ser at Tutta ikke har en god dag på jobb med putteren.

– Hun ser veldig forsiktig ut. Men de lange slagene er voldsomt imponerende, lyder oppsummeringen.

Inge er den eneste golfspilleren av de tre. Han har bodd i USA siden han utvandret fra Norge i 1954, og dro til Alaska for å fiske. Nå bor han ved golfbanen i Avondale, 20 minutter unna Mission Hills åtte måneder i året. De fire andre månedene bor han i Seattle, helt nord-vest i USA.

– Men trønderdialekta hans er heldigvis inntakt!, skyter Randi inn.

Nå krever hun at Inge tar med henne og Gunnar på golfbanen.

– Etter i dag har jeg fått veldig lyst til å prøve. Jeg har blitt advart mot at det ikke er så lett som Tutta får det til å se ut som, men det er aldri for sent å lære seg noe nytt!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.