- Tror ingen kan slå Tiger

DEN ALLE VENTER PÅ: Tiger Woods forbereder seg i disse dager til comebacket på Augusta. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

John Cook liker det han ser av Tiger Woods på trening.

Tiger Woods er i full gang med å trene seg opp til comebacket på Augusta National. I forrige uke trente han med Arjun Atwal og John Cook, og meldingen fra duoen er at Tiger er Tiger, slik vi helst vil se Tiger.

- Han slår lenger enn før, sier Atwal.

Alle snakket om Tiger
På spørsmål om hvordan Woods vil håndtere Augusta, sier John Cook:

- Ut fra det jeg så i løpet av tre dager: jeg ser ingen slå ballen som han. Hvis han spiller på den måten i Augusta, kan jeg ikke se noen som kan slå ham.

Tavistock Cup begynte mandag uten Tiger Woods for første gang siden turneringens oppstart i 2004. Likevel var det Tiger alle snakket om, i tillegg til de voldsomme vindkastene på nærmere 25 meter per sekund.

Tiger innrømmet i et intervju med Golf Channel og ESPN på søndag at han er nervøs før comebacket, med tanke på hvordan folk vil ta han imot.

- Det kommer til bli mange distraksjoner, men hvis det er noen som kan håndtere, så er det Tiger, sier Henrik Stenson.

Lei av Tiger-snakk
Nå handler det om å ta et skritt om gangen for Tiger. Mandag trente han på Augusta National.

- Nå som han prøver å forbedre seg, er man nødt til å respektere det. Man kan ikke respektere det som skjedde, men vi må la han få komme seg videre, sier Tigers mangeårige venn, Mark O'Meara.

Å komme seg videre er nettopp det noen av spillerne gjerne ser at skjer, jo før, jo heller.

- Jeg er ganske lei av det, for å være helt ærlig, sier Ian Poulter. - Jeg er lei av å snakke om det.

Steve Stricker er enig.
- Jeg vil at alt dette bare skal bli ferdig, sier han.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.